SZÍN- ÉS STÍLUSTANÁCSADÁS

Az emberek tudatában vannak annak, hogy az otthonuk színe kifejezi a személyiségüket, de sokszor nem tudják, hozzájuk mi illik. A szín az ingatlan megjelenésének legrugalmasabb eleme. Segítségével könnyű összekapcsolni és összehangolni a helyiségeket és funkciókat. A legtöbb ember nincs tisztában azzal, hogy az egyes helyiségeknek, funkcióknak milyen színek felelnek meg leginkább, illetve, hogy egyes színek, színkombinációk és árnyalatok miként hatnak közérzetünkre, viselkedésünkre. Természetesen az egyéni ízléstől, az aktuális divattól is függhet, hogy ki milyen színt választana legszívesebben az otthonába. Ezen kívül azonban számos más tényezőt is figyelembe kell venni (pl. a már meglévő elemek, tájolás stb.). Ezért a színválasztást egy lakberendező segítségével lehet a legnagyobb sikerrel véghezvinni.

A Feng Shui szerinti lakberendezés már eleve magában hordozza a megfelelő színválasztást. Az anyaghasználat, a térszervezés, a formák jelentősége és a lakótér felosztása a Bágua térkép szerint szintén része a módszernek. A lakás stílusa is éppilyen fontos. Az otthon összhangját segít megteremteni, ha egy téma köré csoportosítjuk a dolgokat. Ha valakinek konkrét elképzelése van a stílusról, de nem tudja, hogyan valósítsa meg, vagy épp ellenkezőleg, nem tudja, hogyan lehetne stílusos az otthona, kérje lakberendező segítségét.

A lakás, ház vagy akár csak egyetlen helyiség részletes feltérképezése után a Tulajdonossal átbeszéljük, milyen lehetőségek jöhetnek szóba a szín- vagy stílusválasztás során, az általa megadott keretösszegen belül. Ezen folyamat végeredményeként juthatunk el a legoptimálisabb összeállításhoz. A konzultáció után két lehetőség áll a Tulajdonos rendelkezésére:

A konzultáció alatt megszületett döntéseket részletes listába foglalom (színek, árnyalatok, anyagok, formák, beszerzendő darabok stb.), valamint csatolok egy montázst is.
Ár budapesti helyszín esetén: 6.000.- forint /óra (megkezdett óra)
Ár vidéki helyszín esetén: 8.000.- forint /óra (megkezdett óra)

Lehetőség van a tanácsadás kibővítésére boltlátogatással. Segítek a helyszínen megbeszélt változtatásokhoz szükséges beszerzendő termékek kiválasztásában, akár a Tulajdonos, akár az általam javasolt üzletekben.
Ár budapesti helyszín esetén: 6.000.- forint /óra (megkezdett óra)
Ár vidéki helyszín esetén: 8.000.- forint /óra (megkezdett óra)

 

Tuesday the 16th. (C) 2012 Classic Interiors - Joomla Templates