BEMUTATKOZÁS

 

 

Hobbi szinten már több éve foglalkoztam lakberendezéssel, mielőtt a képzésbe belevágtam volna. Legfőképpen a maradandót és szépet alkotni vágyás inspirált, amellett, hogy úgy éreztem, végre megtaláltam az igazi hivatásomat.

Célom a régi értékek megőrzése, a történelmi stílusok felelevenítése, élettereink otthonossá tétele, hogy azok ismét kényelmesek, hívogatóak és melegséget árasztóak legyenek. A modernizációnak nem kell megfojtania a szépséget. Hiszem, hogy a mai igényeket minden apró részletig kielégítő enteriőr is lehet klasszikusan gyönyörű. A régi tárgyak életet adnak a legmodernebb otthonoknak is, még ha ehhez át is kell alakítani őket. Minden lakótér teljesebb lesz egy csipetnyi eleganciától.

Gépészmérnöki ismereteim sokat segítenek a tervezésben és a szakemberekkel való kommunikációban is.

Lakberendezés mellett foglalkozom még szín- és stílustanácsadással, home staginggel és lakberendezői tanácsadással is. Fő szakterületem a magánlakások, de terveztem már irodáknak, sőt templomnak is. 2015 óta vagyok LOSZ tag.

Szakmai tanulmányok:

2008 – gépészmérnöki diploma megszerzése
2013 – lakberendező szakirányú végzettség megszerzése
2015 – lakberendező mesterképzés megszerzése

A facebook oldalamon követheti cikkeimet és ötleteimet, melyek a blogomra is felkerülnek – minden, ami klasszikus.

Kérem, tekintse meg honlapomat. Amennyiben úgy gondolja, hogy bármiben segíteni tudok Önnek, forduljon hozzám bizalommal.


Csorba Tünde

Tuesday the 18th. (C) 2012 Classic Interiors - Joomla Templates